Tips, kneepjes en recepten

> Tips en handige weetjes
Recepten

Tips en handige weetjes

«Ik gebruik Pacha oplos en het wordt hard in de bokaal»

- Oplosproducten zijn producten waaraan het vocht is onttrokken, ze proberen om opnieuw vocht op te nemen, waardoor ze hard worden. Om dit te vermijden moet u uw pot na gebruik steeds goed sluiten. Anders bestaat er de formule van individuele zakjes.

«Ik verteer geen of zeer moeilijk melk»

- Weet u dat in tegenstelling met koffie (koffie met melk is moeilijk verteerbaar) cichorei
op de melkmolecullen inwerkt waardoor ze beter verteerbaar wordt

«Ik ken cichorei met water »

- Hebt u Pacha oplos reeds geproefd met melk ? Dit geeft een romig aspect aan het product, een zachtheid die men niet terug vindt met water.

- Proef eens met melk. Het is veel zachter van smaak en de caramelsmaak komt beter tot uiting.

« Cichorei is bitter »

- Heeft u cichorei ooit al eens geproefd met melk ? U zal verwonderd zijn. In tegenstelling met wat u denkt is het een zachte drank met een aangename caramelsmaak.

« Ik ken cichorei van bij de koffie »

- Het gebruik van cichorei met koffie is inderdaad speciaal. Maar weet u dat oploscichorei een volwaardige drank is net zoals koffie, thee of chocolademelk.


Chicobel SA/NV

Avenue des Sorbiers, 25/2
1300 Wavre
E-mail : pacha@chicobel.be